Nyomdai munkák


Cégünk által előállított termékek széles skálán mozognak Szemléletünk lényege, hogy az egymásra épülő szolgáltatások egy helyen való elérése nagyobb ügyfélkört teremthet, és egyúttal nagymértékben megkönnyíti megrendelőink munkáját is, továbbá az összeadódó műveletek a megrendelői kör számára árak tekintetében is kedvezőbb kondíciókat biztosíthatnak.

 

Szolgáltatásaink


- Manuális szitanyomással állítunk elő különböző öntapadó címkéket, egyedi nyomatú nyomdatermékeket (metál- és magasfényű- illetve dombor- szitafestékekkel stb.) mindenféle alapanyagra a papírtól a fémig.

 

- Reklám kivitelezési tevékenységünk magában foglalja a grafikai tervezéstől a digitális nyomtatáson át a számítógépes betűkivágás, cégtáblák, transzparensek, világító dobozok készítését.

 

- Vállaljuk továbbá pólók és reklámtermékek forgalmazását és emblémázását. (Az emblémázás többféle technológiával történik: digitálisan nyomtatott felvasalható fóliával, kivágott betűk hő rögzítésével, vasalható transzferek készítésével, direkt nyomással illetve tamponnyomással). E szolgáltatásunkat több, területileg jelentős munkaruha gyártó- és forgalmazó cég is igénybe veszi.

 

- Saját részre és megrendelésre is végzünk szitafeszítést, mely alapja a magas színvonalú szitanyomásnak.
E tevékenységet a Fejér megyei régióban egyedüliként végezzük, és fővárosi viszonylatban is nagyon kevesen foglalkoznak e szolgáltatással.

 

- Automata cilinderes és félautomata gépeinken lehetőség van minden olyan igény kielégítésére ( UV lakkozás matt illetve fényes, dombor UV lakk, lekaparható, strukturált, hőre színváltó stb. felületek), melyek csak szitanyomással valósíthatók meg. Lehetőségünk van nyomatot készíteni a 80gr-os papírtól a 600gr-ig illetve egyéb speciális anyagokra (öntapadó fóliák, Apet. Polietilén, Polopropilén, Polikarbonát, stb.)

 

- Diszperziós meleg-fóliázó gépünk a legnagyobb az országban (1120x 1420 mm-ig). Lehetőség van nemcsak fényes és matt fóliázásra, hanem speciális hologram-mintás fóliák kasírozására is, melyek alkalmasak speciális igények kielégítésére.

 

- A félkész termékek további konfekcionálása egy B/2-es stancgépen és egy Perfecta 115 vágógéppel történik

 

géppark »

árlista »