Bemutatkozás

 

A Light Solutions Kft. tevékenysége során egyre sokoldalúbb tájékoztatási, kommunikációs és reklámlehetőséget dolgozott ki megrendelői számára.
Célunk, hogy minél szerteágazóbb módon biztosítsuk az ügyfelek által kívánt célközönség elérését és a folyamatos piaci jelenlétet.
Napjainkban a hagyományos reklám- és marketingeszközökön kívül egyre inkább előtérbe kerülnek az internetes megjelenési formák.
Ennek szellemében mi is folyamatosan alakítjuk szolgáltatási palettánkat azért, hogy minden ügyfél a saját igényeinek és elképzeléseinek megfelelő terméket választhassa.
Újonnan felmerült igény megbízóink körében az a komplex szolgáltatási forma, melyet "EU projekt kommunikációs csomag" elnevezéssel kínálunk.
E csomag a pályázatot nyert vállalkozásoknak nyújt segítséget a kiírásban kötelezően előírt és ajánlott kommunikációs feladataik ellátásában.

 

Célunk, hogy ezen összetett szolgáltatási skálán minél hatékonyabban kiszolgáljuk a felmerült igényeket, ami hitünk szerint záloga az elégedett ügyfélkörnek.

 

Fő tevékenységi körök:

 

Web-es és internetes szolgáltatási formák »

Rendezvényszervezés, média jelenlét szervezése »

Reklám- és marketingtevékenység »

"EU projekt kommunikációs csomag" szolgáltatás »