Web és internetes szolgáltatás

 

Hírlevél küldése a megbízó e-mail címével

 

200.000 db címből álló saját adatbázisból dolgozunk. Olyan kis-, közép- és nagy vállalatok közvetlen e-mailes elérhetőségével rendelkezünk, akik számára lehetőségünk van elektronikus formában hírleveleket küldeni. Miért előnyösebb a hírlevél, mint a nyomtatott verzió? Költséghatékonyabb, mert nem kell nyomdai munkát fizetni. Terjesztési díja, szintén kedvezőbb, mint a postai formátum.

 

Cégünk által működtetett internetes portálon való hirdetési megjelenés

 

A hírlevél, és az e-mail link küldése mellett, a mobil média kiadványunkat, internetes formában is terjesztjük, 2008 évtől a www.intermetmobilmedia weboldalon. Havonta küldjük 50.000 e-mail címre. Azoknak a hirdetőknek, akik nem csak a web-kiadványban szeretnének szerepelni, vállalati arculatuknak, elvárásuknak megfelelően szegmentálni tudjuk a gyűjtési paramétereiket. Ezután, a kijelölt célcsoportnak, elektronikus formában juttatjuk el az információt. Ezen az oldalon a megrendelő általunk elkészített oldalát optimalizáljuk, több keresőszóval, aminek eredményeképp a Google keresőprogramban az első 10 találat közt szerepelhet az adott cég.

 

E-mail linkek küldése a megbízó e-mail címével

Adatfeldolgozás, adatrögzítés

(amennyiben a kiküldött hírlevélben vagy e-mail linkben a megbízott e-mail címe is szerepel)

Első megkeresés interneten

Banner hirdetés

(hirdető neve, internetes vagy telefonos elérhetőséggel, tevékenység megjelöléssel, weboldalra való nyitás lehetőséggel)

Honlap készítés és frissítés

Portál készítés és üzemeltetés

Keresőoptimalizálás

Web-shop készítés, üzemeltetés